E scandal uriaș în PNL. Un susținător al lui Florin Cîțu în lupta pentru șefia partidului a fost scos pe tușă chiar de către proprii săi colegi. Este vorba de Cristian Băcanu, fost preşedinte al PNL Sector 5 şi membru al echipei premierului. Acesta a fost exclus din grupul intern de Whatsapp al PNL Sector 5 . Contrar așteptărilor, cei care l-au eliminat sunt chiar colegii săi, doar că parte a echipei Orban.

Cristian Băcanu a fost dat afară de pe grupul intern al filialei, după ce le-a reproşat liderilor organizaţiei, care sunt în echipa Orban, că nu l-a anunţat privind convocarea unei şedinţe.

Trebuie amintit că la alegerile interne din PNL Sector 5, Cristian Băcanu, deputat susţinut de echipa Cîţu, a încercat să câștige șefia filialei. El a intrat în competiție cu Dan Meran, susţinut de echipa Orban. În final a câștigat ultimul, însă războiul politic nu s-a oprit după alegeri. Cristian Băcanu le-a reproşat colegilor din echipa Orban că nu l-au invitat la şedinţele conducerii liberale din Sectorul 5. Degeaba a insistat acesta și a cerut să fie convocat la ședințele BPS.

Băcanu: Not ok!

„Comiteţi un abuz! Şi ca să preîntâmpin ce spunea acum ceva timp Răzvan, convocarea se face prin mijloace prevăzute de statut şi nu la cabinetul parlamentar, cabinetul de avocat şi / sau Camera Deputaţilor. Nu aş vrea să vorbesc public despre felul în care un deputat nu este convocat la lucrările unei şedinţe liberale doar pentru că nu sunt team orban. not ok!”, le-a scris Băcanu.

După ce deputatul PNL și-a strigat supărarea, el l-a scos de pe grupul intern de Whatts App.

Cristi Bacanu este un susținător declarat al premierului. La un moment dat, el a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru echipa susținătorilor lui Ludovic Orban. Acesta susține că „echipa Orban aplică strategia victimizării” și că nu îi plac jocurile politice din partidul său. Deputatul a sărit și în apărarea lui Florin Cîțu, cerându-le membrilor partidului său să nu mai atace Guvernul și Premierul României.


Sursă foto: INQUAM Photos, Paul Ursachi