Florin Cîțu, senator PNL, susține că în birourile ANAF este agitație mare din cauza faptului că pe lunile martie și aprilie nu s-a realizat planul de încasări, ceea ce ar dovedi că veniturile bugetare au fost crescute în mod artificial de repreentanții puterii.

„ANAF confirmă ce am zis eu mereu – veniturile bugetare au fost umflate! Disperare mare la ANAF, nu sunt bani! În lunile martie și aprilie, două luni, nu s-a realizat planul de încasări iar șefa ANAF cere explicații! Acum înțelegeți de ce se duc 5 ani în urmă să vă taxeze din nou? Ați înțeles cât de ticăloși sunt? Și nu se opresc aici,” susține senatorul liberal, pe pagina sa de Facebook.

Florin Cîțu declară că, desi nu sunt bani, PSD pregătește de urgență restituirea taxei auto în timpul campaniei electorale, pentru a mai strange capital de imagine. Însă după alegerile din 26 mai va urma o perioadă cu noi taxe și accize.

„Pentru că este campanie electorală au dat ordin să se restituie cât mai repede TAXA auto. Nu au bani, dar dă bine în campanie să arăți că vrei să faci asta. Cine îi mai crede? Ce urmează? Taxe noi, accize noi, controale de la ANAF, recalcularea pentru fiecare cetățean și companie a impozitelor și contribuțiilor ce trebuiau plătite în ultimii 7 ani,” adaugă Florin Cîțu.

Nu în ultimul rând, senatorul liberal anunțî cî va cere audierea președintei ANAF, Mihaela Triculescu:

„Voi cere audierea președintei ANAF în comisia de buget finanțe din Senat în legătură cu planul ANAF și execuția până în acest moment. Îi oprim doar la VOT! Dragnea, venim! Take No Prisoners!”