Diana Șoșoacă revine în actualitate cu un nou scandal. De această dată, totul s-a întâmplat în direct la televizor, unde senatoarea a avut un schimb încins de replici cu fostul parlamentarul PD-L Gelu Vișan.

Muniţie de război împotriva protestatarilor

Cei doi s-au certat în direct pe postul de televiziune România TV, iar Gelu Vișan i-a adresat cuvinte dure senatoarei Șoșoacă: “Terminați cu prostiile! (…) Nu mai mințiți! (…) Sunteţi nebună!”

De la ce a plecat totul? Duminică seara, Diana Șoșoacă a venit cu noi acuzaţii fantastice, fără să prezinte, evident, vreo dovadă în acest sens.

Ea spune că Poliţia şi Jandarmeria din România au primit muniţie de război, precum şi ordinul să tragă asupra oamenilor care protestează, potrivit stiripesurse.ro.

Dialogul halucinant dintre cei doi politicieni

Diana Șoșoacă: Poliţiei și Jandarmeriei li s-au dat muniție de război și li s-a dat ordin să tragă.

Gelu Vișan: Terminați cu prostiile, nu spuneți prostii. Totul are o limită! Nu spuneți nebunii la TV. Nu mai mințiți!

Diana Șoșoacă: Spre deosebire de domnul Vișan, eu am avut aceeași pozitie în ultimul an. Nu m-am schimbat, așa cum o face domnul Vișan, care merge după ordine.

Gelu Vișan: Să vă fie rușine! Sunteți nebună!

Diana Șoșoacă: Vă rog să-l potoliți, am acces la informații pe care domnul Vișan nu le are. Solicit ministrului Bode și să iasă pe post să spună dacă așa este. Sunteți plătit să vorbiți împotriva mea!

Gelu Vișan: Doamna Șoșoacă, lăsați-mă să vorbesc, eu nu sunt Simion (George Simion, co-preşedintele AUR – n.red.).

“Ăştia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac”

Înainte de weekend, Diana Șoșoacă îi îndemna pe români să iasă în stradă să protesteze împotriva autorităţilor. Ea a postat pe un cont de Facebook care-i poartă numele un videoclip în care precizează că restul conturilor i-au fost blocate, inclusiv cel al soțului ei. În videoclip, Șoșoacă îi îndeamnă pe români să iasă în stradă, iar pe cei care nu stau în București și nu pot ajunge în Capitală, să se strângă în fața Primăriilor și Consiliilor Județene.

“Bună seara. Ăştia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac. În acest moment sunt blocată pe toate conturile, inclusiv pe al soţului meu, Silvestru Şoşoacă. Evident că am găsit o soluţie să fac un live de pe această pagină…

Pentru că mâine se va desfăşura un eveniment la nivelul întregii ţări, deşi se menţionează că numai în Bucureşti. Nu! Sunt oameni care nu pot ajunge în Bucureşti şi atunci este normal să poată ieşi în stradă la ei în localitate.

Evident că ar fi bine să vină în faţa Parlamentului 18 milioane de români dar ştim că este practic imposibil. Cei care nu puteţi veni la Bucureşti, ieşiţi în faţa Primăriilor şi Consiliilor Judeţene în toată ţara.

Conform Legii adunărilor publice, nu aveţi nevoie de autorizare dacă ieşiţi în faţa acestor instituţii, mai ales că va fi un miting ad-hoc”, a transmis senatoarea.

Sursa foto; INQUAM Photos, Octav Ganea