Adrian Porumboiu acuzații grele la adresa lui Victor Ponta. Acesta susține că liderul Pro România a primit cadou vila din Miami din partea oligarhului Vlad Plahotniuc.

„Ponta are o proprietate la Miami pe numele unui personaj cu nume biblic. Cine i-a făcut-o cadou? Plahotniuc!”, a susținut Porumboiu, la Realitatea Plus.

În replică, liderul Pro România a declarat că ceea ce a afirmat Porumboiu reprezintă „o cretinătate” și că „s-a senilizat rău de tot”. În plus, Ponta susține că nu are nicio vilă la Miami.

„E o cretinătate pe care cred că n-a spus-o nici măcar Porumboiu. S-a senilizat rău de tot! El avea o problemă cu Daniel Constantin și mi-a și zis asta. Eu i-am spus că Daniel nu mai e la mine. N-am nicio vilă la Miami. Acum, fie vorba între noi, Daniel Constantin a aplicat legea în cazul lui. Probabil n-a aflat că nu mai e la Pro România și spune idioțenii. Nu am nicio vilă la Miami”, a spus Ponta.

Victor Ponta a ieșit la atac

Pe lângă atacul pornit împotriva lui Porumboiu, în urmă cu câteva zile Victor Ponta i-a atacat dur și pe liberali susținând că aceștia nu își vor respecta promisiunile cu care au ajuns la guvernare.