Saveta Bogdan a necesitat intervenție medicală urgentă și a fost supusă tratamentului medicilor. Demersul a părut inițial unul minor. Situația a evoluat, însă, în mod neașteptat.

La 77 de ani, Saveta Bogdan demonstrează o sănătate robustă și o energie de invidiat. Cu toate acestea, ceea ce inițial părea a fi o intervenție chirurgicală minoră a adus cu sine complicații neașteptate.

Artista a necesitat asistență medicală de urgență. Totul s-a petrecut din cauza unei hemoragii. Ea a fost transportată la unitatea de primiri urgențe.

Saveta Bogdan a făcut o greșeală care a costat-o scump

În seara de Sfântul Andrei, ea se pregătea pentru o apariție la un restaurant. Artista urma aici să cânte și să facă atmosferă pentru cei dornici să asculte muzică populară, Saveta Bogdan a făcut, însă, o greșeală care a avut consecințe serioase. În loc să ajungă la eveniment, artista a fost transportată de urgență la spital. Aici medicii au fost nevoiți să oprească o hemoragie.

Cu doar câteva zile înainte, artista trecuse printr-o extracție dentară. Procesul de recuperare părea să decurgă bine. Saveta Bogdan a atins, însă, accidental zona care nu se vindecase complet. Acest lucru a provocat o sângerare abundentă. Astfel, intervenția medicilor a devenit necesară pentru a gestiona situația.

Saveta Bogdan
Saveta Bogdan/SURSA FOTO: Facebook

Artista s-a trezit cu o hemoragie neașteptată și puternică

Saveta Bogdan a relatat că a avut o problemă cu o măsea. Ea a menționat că, în urmă cu aproximativ 10 zile, și-a extras o măsea. Ulterior, ea a mers la un restaurant pentru a cânta.

După aceste 10 zile, a decis să se spele pe dinți, inclusiv în zona respectivă. Acest lucru a cauzat o hemoragie neașteptată și puternică. Ca urmare, a fost nevoie să meargă la serviciul de urgență.

‘S-a pornit o hemoragie cum nu ați visat în viața voastră. Am fost la urgență. M-a văzut o doamnă doctor. Mi-a spus că nu eram vindecată, eram cusută acolo”, a mărturisit ea pentru Spynews.

Care este starea de sănătate a cântăreței de muzică populară

Aici, a fost consultată de o doamnă doctor. Aceasta i-a explicat că zona respectivă nu se vindecase complet și era încă cusută. Medicii au intervenit pentru a opri hemoragia. În acea seară, trebuia să participe la un eveniment pentru a cânta.

Nefericitul eveniment a făcut-o însă pe artistă să-și anuleze prezența. Ei i-a fost teamă că s-ar putea declanșa din nou hemoragia.

În prezent, cântăreața se simte bine și așteaptă să se recupereze complet. Înainte de incidentul recent, Saveta Bogdan a discutat despre posibile intervenții estetice pe care le-ar putea face în viitor. Ea a dezvăluit că acordă atenție aspectului său.

Cântăreața de muzică populară ia în considerare ideea de a-și injecta acid hialuronic în buze pentru volum. Ea ar dori și să-și corecteze liniile fine din jurul ochilor.