Sameday Courier a  înregistrat o creştere de 50% în primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similară a anului precedent. Pe primele şase luni, cifra de afaceri a depăşit 500.000 de euro.

”În condiţiile actuale, în care piaţa nu a crescut, dimpotrivă, apreciez că rezultutatul este satisfăcător, deşi încă sub ţintele stabilite”, declară Octavian Bădescu, managing partner al Sameday Courier.

Pentru anul acesta se estimează o cifră de afaceri de peste un milion de euro, în creştre cu peste 40% faţă de anul precedent, când pragul atins a fost de 700.000 de euro.

În aceste condiţii, profitul estimat pentru Sameday Courier va fi de aproximativ 100.000 de euro.”Rata noastră de profit se situează în jurul unui procent de 10%. Nu avem în plan să devenim o companie mare neprofitabilă”, relevă Octavian Bădescu.

La nivelul anului 2009, Sameday Courier a livrat peste 200.000 de expediţii, plus încă 20.000.000 livrari neadresate (pliante distribuite în cutiile poştale). ”Pentru acest an, aceste cifre vor creşte în concordanţă cu cifra de afaceri”, mai spune Octavian Bădescu.

Despre Sameday Courier

Compania de curierat rapid a fost înfiinţată în 2007 şi este un proiect de nişă pe aceasta piaţă. Deşi oferă toată gama de servicii de curierat, specializarea Sameday Courier o constituie livrările locale, naţionale şi internaţionale în aceaşi zi, precum si serviciile de tip ”Tailor-made” . Clienţii Sameday Courier vin proponderent din zona bancară, a agenţiilor de publicitate şi a companiilor farmaceutice, a laboratoarelor medicale. De asemenea, Sameday Courier este furnizorul Ambasadei Statelor Unite, returnând solicitanţilor paşapoartele cu vize.