CFR SA va organiza, la sfârşitul lunii martie, o licitaţie pentru atribuirea serviciilor de salubrizare din Gara de Nord din Bucureşti, pe o perioadă de doi ani, valoarea estimativă a contractului fiind de 2,068 milioane de lei, fără TVA, se arată într-un anunţ al companiei.

Firma câştigătoare va întreţine şi curăţa sălile de aşteptare, holurile de acces în staţie şi ale caselor de bilete, peroanele, spaţiile dintre liniile de cale ferată, spaţiile verzi din staţie, trotuarele şi suprafeţele de acces din gară spre oraş, pasajul subteran şi căile de acces la acesta, toaletele publice neprivatizate, rampa de gunoi şi cele de încărcare – descărcare.

Salubrizare zilnică pentru 70.500 metri pătraţi

CFR SA va încheia un acord cadru, finanţat din surse proprii, care va conţine contracte subsecvente cu o frecvenţă de trei luni, în funcţie de necesităţi şi posibilitatea de finanţare.

Contractul vizează salubrizarea zilnică a unei suprafeţe de 70.500 metri pătraţi şi salubrizarea lunară a unei suprafeţe de 3.888 metri pătraţi.

Ofertele pot fi depuse până la 29 martie, dată la care vor fi deschise, criteriul de atribuire a licitaţiei fiind preţul cel mai mic.

SURSA: Mediafax

Te-ar putea interesa și: