Printre avantajele principale ale jobului sunt: contract legal de muncă pe o perioadă de cel puțin un an și nu aveți nevoie de bani de cazare de la început, deoarece chiria se reține din salariu. Leafa pentru acest job se cifrează între 1.500 și 1.800 de lire pe lună, sume echivalente cu 1.900 – aproximativ 2.300 de euro lunar. Concediul este de 5,6 săptămâni pe an, plătite conform legislației britanice.

De asemenea, compania angajatoare oferă gratuit un training profesional. După șase luni de performanță în muncă, veți putea avansa în postul de Senior Carer.

Atribuțiile unui asistent social sunt: să ajute pacientul la îmbrîcat, spălat, pieptanat, la servirea meselor principale, pregătirea patului pentru culcare, cumpărături ușoare, administrarea medicamentelor și asigurarea companiei.

Candidatul ideal vorbește limba engleză la un nivel conversațional, este o persoană calmă, dinamică și pozitivă. Dacă nu are experiență în domeniul îngrijirii personanelor vârstnice, trebuie să fie motivat să urmeze cursurile oferite de angajator care durează șapte zile.

Află AICI mai multe detalii despre joburile de asistent social pentru vârstnici în Marea Britanie, cu salarii de până aproape de 2.000 de euro pe lună și aplică dacă ești interesat.

 

 

Te-ar putea interesa și: