Au fost scoase la concurs șapte asemenea poziții. Conform anunțului de angajare, postat pe site-ul eJobs.ro, candidatul ideal deține diplomă în domeniu, are o vechime de cel puțin doi ani pe un post similar și deține permis de conducere. De asemenea, este necesară cunoașterea limbii engleze la un nivel cel puțin mediu, însă preferabil avansat.

Printre responsabilitățile postului se numără: urmarește execuția lucrărilor din punct de vedere al cantității, calității și respectării termenelor de execuție conform proiectului și contractului, verifică schițele și planurile de execuție și propune soluții constructive, verifică situații de lucrări, rapoarte de lucru, procese verbale, răspunde pentru aplicarea legislației, planifică programul de lucru etc.

Salariul oferit este cuprins între 32.000 lire sterline (peste 44.600 euro) anual și 45.000 lire (circa 62.800 euro) pe an. Lunar, acest nivel de salarizare presupune o leafă de minimum 3.720 euro și de maximum 5.250 euro.

Angajații vor trebui să-și acopere din salariu toate cheltuielile cu cazarea, masa și transportul, care nu sunt decontate de angajator.

Află AICI mai multe detalii importante legate de poziția de inginer construcții civile în Anglia, cu salariu cuprins între 3.720 euro și 5.250 euro pe lună.