Cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica din cadrul GymNadia se adreseaza copiilor cu varste de la 2 pana la 6 ani, fiind disponibile atat gratuit, cat si contra cost. In cadrul antrenamentelor, micutii gimnasti invata primele rutine de miscare, imbinand distractia cu activitatea fizica pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.

Mentionam ca siguranta si sanatatea copiilor este pe primul loc, antrenamentele desfasurandu-se cu respectarea tuturor masurilor de preventie COVID-19 si in conformitate cu reglementarile in vigoare adoptate de autoritati.

Cursurile GymNadia au loc sub coordonarea a patru antrenoare: Diana Bulimar, Daniela Ciurusniuc, Beatrice Ciobanu si Mihaela Bartaseanu, cunoscute datorita performantelor sportive de care au dat dovada in cadrul competitiilor nationale si internationale.

Pentru detalii suplimentare despre cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica din cadrul GymNadia va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail receptie@fundatiaiontiriac.ro sau la numarul 0786 911 111.

GymNadia este un proiect dezvoltat de Fundatia Tiriac si Nadia Comaneci in cadrul locatiei Tiriac – Telekom Arena din Otopeni (strada str. Drumul Garii Odai nr. 7, Otopeni, Jud. Ilfov). Sala este dotata cu echipamente de cea mai inalta calitate, furnizate de catre compania American Athletic Inc (AAI) pentru sportivii cu varstele cuprinse intre 2 si 6 ani.