Acesta spune că doar prin prin atragerea celor care de obicei nu participă la vot, vor obține acest lucru.

“Cum arata punctajul tematic manipulator al PSD si de ce viitorul Romaniei depinde exclusiv de cei care au stat acasa si nu au iesit la vot!

Este inutil si contraproductiv sa ne mai consumam energiile incercand sa convingem votantii PSD ca Dragnea si mafia din jurul lui trebuiesc inlaturati. Eforturile trebuie indreptate exclusiv catre a convinge pe cei care nu voteaza ca ne aflam in ultimul ceas si ca nu mai pot avea luxul de a poza in “scarbit si neimplicat”!

Altfel, ar insemna ca trebuie sa explicam unor indivizi care cred in Dragnea ca lista de mai jos este o insiruire de falsuri ordinare, de manipulari banale utilizate in democratiile nedezvoltate. Chiar credeti ca avem vreo sansa sa intoarcem din drum macar un singur votant PSD? Cine poate crede pentru o singura secunda cele enumerate mai jos este o cauza pierduta. Nu acolo trebuie cautata salvarea. Ci, la “scarbitii de politica” care nu realizeaza ca vreo 3-4 milioane de psd-isti, unii dintre ei complet dependenti de pomana statului, vor decide cum arata viitorul lor si al copiilor lor.

Punctajul PSD – o banala (dar eficienta) lista de aberatii de inspiratie ruseasca:

1. Iohannis, UE, firmele straine, masonii si americanii vor sa distruga PSD, pentru ca PSD vrea sa modernizeze Romania.

2. Toti cei enumerati mai sus au conceput un plan diabolic astfel incat Romania sa fie saraca, iar poporul roman, cel mai educat si muncitor de pe planeta, sa fie tinut intr-un fel de sclavie moderna, astfel incat sa se imbogateasca strainii pe spatele lor.

3. PSD a crescut pensiile si salariile si nu conteaza daca inflatia anuleaza cresterile sau daca aceste cresteri sunt platite din imprumuturi externe (platite tot de romani) si nu din cresterea economica sau economii la buget.

4. Dragnea nu a furat bani publici, iar averea lui e facuta din munca cinstita, insa cei de la punctul 1, care controleaza toti procurorii si judecatorii, i-au facut dosare mincinoase.

5. De vina pentru situatia Romaniei sunt Traian Basescu si Klaus Iohannis, impreuna cu PNL si, mai nou, USR si Ciolos.

P.S. Trebuie recunoscut ca raposatul Vadim avea infinit mai mult talent decat Dragnea, Codrin Stefanescu si consultantii lor israelieni si autohtoni”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.