Moto X4 are camere duale de 12MP și 8MP și software cu tehnologia dublu Autofocus Pixel, care creează imagini de calitate profesională. Camera frontală de 16MP, cu mod de adaptare în condiții de luminozitate scăzută, și noua funcție Panoramic Selfie oferă un cadru mai larg pentru a face selfie-uri mai bune.

Alimentat de un acumulator de 3.000 mAh și dotat cu capabilități care îi oferă performanțe superioare, telefonul moto X4 oferă protecție împotriva scurgerilor, picăturilor de apă și chiar scufundărilor, conform cu standardul IP68. De asemenea, designul carcasei spate, conturat 3D, cu un cadru de aluminiu anodizat și sticlă Corning Gorilla Glass, protejează atât fața cât și capacul din spate împotriva zgârieturilor și transformă dispozitivul în unul solid, cu un aspect atractiv. 

Dispozitivul moto X4 integrează Amazon Alexa, accesibil fără a fi necesară deblocarea acestuia. De asemenea, sistemul de sunet wireless le permite utilizatorilor să se conecteze la până la  patru dispozitive audio Bluetooth în același timp.

Pentru un grad de accesibilitate și mai mare, moto X4 este echipat și cu Moto Key – funcție care permite securizarea cu parolă, de pe telefon sau laptop, a site-urilor preferate și accesarea acestora cu o simplă atingere. Mai mult, posibilitatea de criptare asigură protecția constantă a datelor. 

moto X4 este disponibil la eMag, în varianta de configurare cu 4 GB memorie și 64 GB spațiu de stocare, la prețul recomandat de 1.999 lei cu TVA.