Botezat FlexPai, acest smartphone cu ecran flexibil are în componență un display cu diagonală de 7,8” pe format 4:3, fiind asemănător cu un iPad Mini în materie de design atunci când este folosit în mod tabletă. Are un corp cu grosime de 7,6mm şi poate fi pliat pentru utilizarea într-un mod mai „prietenos” pentru o singură mână, cu diagonală de 4” cu grosime de 15,2mm. Cele două părţi pliabile nu sunt egale însă, una dintre ele fiind gazda mai multor componente electronice, printre care şi camerele foto.

Ecranul amoled este protejat de un strat de plastic flexibil, așa că s-ar putea să nu fie prea rezistent la zgârieturi. Atunci când este folosit în modul „telefon”, FlexPai afişează aplicaţia pe partea la care telefonul se uită direct, în timp ce pe cealaltă parte afişând doar wallpaper-ul. Există şi un mod de utilizare care poate afişa lucruri diferite pe fiecare parte.

La nivel hardware, este dotat cu primul dispozitiv bazat pe chipset-ul Snapdragon 8150/855, care încă nu a fost anunţat în mod oficial de către Qualcomm, însă care ar putea fi adevăratul succesor al modelului 845 din prezent. Tableta se va livra în 3 configuraţii: 6 + 128 GB, 8 + 256 GB şi 8 + 512 GB. Avem de a face de asemenea cu un sistem de camere duale 16+20 megapixeli, una principală şi una telefoto.

Noua tabletă pare să beneficieze de o balama ranforsată cu plastic, Rouyu Technology lăudându-se cu o anduranţă de peste 200.000 de îndoiri înainte de a te putea aştepta la probleme. Încărcarea rapidă se face printr-un port proprietar numit Ro-Charge, care asigură un nivel de 80% de încărcare în doar o oră.

Deoarece este un dispozitiv care prezintă o tehnologie în premieră  și prețul este unul pe măsură.

FlexPai de la Rouyu Technology va porni de la 8.999 yuan, adică undeva în jurul a 1.150 euro pentru versiunea de bază şi va ajunge până la 12.999 yuan în versiunea de top (1650 euro). FlexiPai ajunge în magazine foarte curând, începând de mâine, 1 noiembrie, exclusiv în China.

Sursa: go4it.ro

Sursa foto