Șoc total în cazul Caracal. Monstrul Gheorghe Dincă și-a mai recunoscut o infracțiune extrem de gravă. Individul le-a spus ofițerilor care l-au interogat mai multe informații extrem de importante. Acesta este mai cooperant. Le-a mărturisit anchetatorilor că a abuzat sexual o femeie de 49 de ani, în casa groazei. Aceasta a fost ademenită în curte sub pretextul că va primi de lucru.

După aceste dezvăluiri făcute de Gheorghe Dincă, femeia a fost căutată de poliție, a confirmat cele susținute de bărbat și le-a spus autorităților că nu a depus plângere pentru că i-a fost frică. Femeia a depus reclamația marți, anunță Digi24.

Anchetatorii au început să sape în curtea lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal care a mărturisit că a răpit şi omorât două eleve. Terenul care trebuie cercetat se întinde pe mai mult de două mii de metri, iar descoperirile ar putea pune investigaţia pe noi piste.

Joi dimineață, în curtea lui Gheorghe Dincă a fost adus un excavator, după ce miercuri a fost examinată cu scanerul special și au fost depistate mai multe anomali. Anchetatorii mai au timp aproximativ 7 zile să investigheze proprietatea, după ce, la începutul săptămânii, a mai fost emisă o autorizație de percheziții valabilă timp de 10 zile.