Vestea momentului despre unul dintre cei mai de succes primari din România. Emil Boc s-a săturat de aglomeraţia din Cluj Napoca şi şi-a luat casă într-un sat, la 20 de km de oraşul pe care îl conduce.

Emil Boc şi-a achiziţionat o casă

Cunoscut pentru faptul că de ani de zile stă în același apartament modest din cartierul Zorilor, Emil Boc a decis să facă o schimbare în viaţă. Primarul a decis achiziționarea unei casă în satul Câmpenești, aflat la 20 de kilometri de centrul Clujului, în comuna Apahida.

Primarul se înscrie în trendul creat de pandemia de Covid, care i-a făcut pe oameni să se orienteze spre case la țară. Emil Boc a confirmat tranzacţia. ”Da, sunt in proces de finalizare a tranzactiei, este o casă de vacanță . Voi locui în continuare în Zorilor”, a dezvăluit primarul, conform clujust.ro.

Primarul PSD nu ştie de achiziţia lui Boc

Primarul din Apahida, Grigore Fati, membru PSD, spune că a auzit și el o asemeena informație, dar că la primărie încă nu a ajuns niciun act. Cât despre Câmpenești, edilul spune că s-a dezvoltat mult, fiind multe case, dar că mai sunt probleme de rezolvat, cum ar fi introducerea canalizării, pentru care s-a demarat licitație.

Deși nu are statut de stațiune, Câmpenești este privit ca un sat de vacanță, având și lacuri frumoase, pe marginea cărora sunt cabane.

Şi fostul primar Sorin Apostu are cabana la lac în Câmpenești. De asemenea, în anii 2000, mulți bogaţi din Cluj au primit terenuri în concesiune în Câmpenești.