Așadar, fostul fotbalist Basarab Panduru a făcut mai multe declarații neașteptate despre Gigi Becali, după ce FCSB a făcut spectacol cu Sepsi la Sfântu Gheorghe. Vicecampioana din Superligă a dat nu mai puțin de cinci goluri.

De partea opusă, adversara a reuşit să dea două goluri. Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Şut, Olaru, Coman, Octavian Popescu şi Djokovic. Totodată, pentru Sepsi au înscris Safranko şi Alimi.

Basarab Panduru a făcut mai multe declarații neașteptate despre Gigi Becali

Totuși, fostul fotbalist Basarab Panduru consideră că singurul impediment care ar sta în faţa FCSB-ului în lupta la titlu este însuşi patronul ei, Gigi Becali.

„Dacă mă uit la ce s-a întâmplat anii trecuţi, Gigi Becali ar putea să strice totul la un moment dat. Nu ştiu când, dar a stricat de fiecare dată. Acum, cu toate invenţiile astea: pui pe cine vrei unde vrei şi tot sunt cei mai buni. Nu ştiu dacă anul ăsta mai poţi să le faci ceva cu toate alea ale lui. E greu să cred.

Şi aici mă gândeam că vor avea probleme, cel puţin din punct de vedere fizic. Zici că au venit după o săptămână de cantonament. Aşa a părut. Oamenii ăştia au părut super-odihniţi la meciul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport.

Amintim că FCSB conduce detaşat clasamentul din Superligă, cu 25 de puncte acumulate. Următoarele clasate, CFR Cluj şi Rapid, au 19, respectiv 18 puncte.

FCSB a câștigat meciul de duminică seara împotriva Sepsi OSK Sfâtu Gheorghe

FCSB a câștigat meciul cu Sepsi OSK. Duminică seara, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii la fotbal masculin, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și FCSB au înregistrat un scor final de 2-5 (0-2).

În doar 11 minute de joc, oaspeții și-au creat un avantaj de două goluri. Șuturile excelente de la distanță ale lui Șut în minutul 6 și Olaru în minutul 11 au dus la stabilirea scorului la pauză.

Imediat după pauză, în minutul 51, Safranko a redus din diferență, dar peste 6 minute oaspeții și-au recuperat avantajul. A fost o fază frumoasă în care Coman a marcat din careu.

Imediat după aceea, Sepsi a ripostat și Alimi a marcat golul al doilea pentru echipa sa, stabilind scorul la 2-3. A fost servit ideal de către Matei.

În replică, bucureștenii au reușit să înscrie încă de două ori, beneficiind de apărarea neglijentă a covăsnenilor. Octavian Popescu (minutul 69) și Djokovic (minutul 75, din penalty) au stabilit scorul final la 2-5.

FCSB continuă să domine clasamentul, acumulând 25 de puncte și menținându-și poziția de lider, în timp ce Sepsi OSK ocupă locul 7, având 12 puncte, dar cu două meciuri mai puțin disputate.