Gigi Becali e sigur că va câștiga în instanță

Disputa dintre FCSB și Steaua pe tema numelui, siglei și palmaresului este departe de a se fi încheiat. „Meciul” dintre finanțatorul FCSB și juristul CSA Steaua și-a mai consumat un episod. Gigi Becali a anunțat că are o hârtie cu ajutorul căreia va recâștiga numele, palmaresul și marca Steaua. Acestea se află acum în posesia clubului Armatei. De cealaltă parte, și juristul Florin Talpan este sigur că Becali nu are dreptate.

„O să vedeți cât de curând că CSA nu o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Ei au înregistrat cu rea credință. A descoperit avocatul un act și trebuie să îl ceară instanța. După ce îl validează instanța putem să facem revizuire”, a spus Gigi Becali.

Finanțatorul de la FCSB a declarat că i-a trimis un mesaj lui Florin Talpan în care îl anunță că poate ajunge la închisoare pentru fals și z de fals.

„I-am scris un mesaj lui Talpan. I-am zis: «Am găsit hotărârea ta, deci faci pușcărie pentru fals și uz de fals», iar după i-am transmis: «Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute». După aceea i-am dat mesajele și lui Vali Argăseală și a început să râdă și el. Mi-a zis că Talpan nu mai doarme la noapte. După aceea, i-am dat mesaj lui Talpan și i-am zis să mă ierte că am râs de el, dar nu am avut ce face, că m-a pus diavolul să râd de el”, a declarat patronul FCSB.

Amenință că FCSB va fi din nou Steaua

Omul de afaceri a spus ironic că FCSB este o echipă anonimă, așa cum a numit-o Talpan. Anonimă, dar care are 5 milioane de fani. Becali a spus că va obține până la urmă tot ce înseamnă numele Steaua pentru clubul pe care îl finanțează.

„Întrebați-l pe Dioszegi (n.r. – Laszlo, patronul lui Sepsi). De câte ori a avut stadionul plin cu FCSB. Ei, de la CSA, vor fi anonimi. Pentru că le voi lua numele”, a spus latifundiarul, la Fanatik.

De partea cealaltă, nici Florin Talpan nu s-a lăsat mai prejos. Juristul a făcut declarații la adresa finanțatorului de la FCSB. El l-a amenințat pe Gigi Becali că va face plângeri la toate autoritățile statului pentru că nu respectă legile din România.

„Gigi Becali este de rea credință. A pierdut în fața mea toate procesele. A pierdut marca. A pierdut numele. A pierdut palmaresul. Nu va avea niciodată Steaua București. Să-și ia gândul de la Steaua. El nu e Steaua. Este o echipă care are denumirea FCSB. Este înregistrată în satul Mogoșoaia. E o echipă anonimă. Anonimă va fi. Niciodată nu se va numi Steaua București.

Cât voi fi la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, el niciodată nu se va numi Steaua. (…) Voi formula plângeri penale la toate autoritățile statului ca să ia măsuri împotriva lui”, a amenințat Florin Talpan, potrivit sport.ro.