S-a aflat adevărul despre Bill Gates! Cu ce s-a vaccinat miliardarul? După ce cofondatorul Microsoft a făcut public pe contul său de Twitter că s-a vaccinat, adepții conspirațiilor au venit cu două teorii noi. Prima dintre ele arată că Bill Gates a fost, de fapt, vaccinat cu apă iar cea de-a doua teorie arată că miliardarul ar fi primit microcipul.

În acest context, fizicianul Cristian Presusă și politologul Cristian Pîrvulescu au vorbit la Digi 24 despre aceste două teorii care fac înconjurul internetului.

Fizicianul Cristian Presură este de părere că Bill Gates nu s-a vaccinat cu apă deoarece a investit extrem de mulți bani în vaccinuri. În plus, acesta precizează că miliardarul a ajutat de cele mai multe ori atunci când a venit vorba de pandemii.

”Eu aș zice că suntem siguri, pentru că Bill Gates este un om care a investit foarte mult în vaccinuri. E cumva paradoxal că lumea îl acuză de tot felul de teorii conspiraționiste, însă el a investit multe sute, milioane de euro.

El a fost cel care cu mulți ani înainte ne-a prevenit de aceste pandemii și a făcut tot posibilul anul acesta pentru a ajuta la obținerea noului vaccin. Deci, eu sunt sigur că n-a fost apă.”, spune fizicianul.

Bill Gates: Cu ce s-a vaccinat miliardarul?

Tot la Digi 24, politologul Cristian Pîrvulescu a precizat că nu avem de unde să știm exact dacă a fost sau nu apă, însă este de părere că Bill Gates nu s-ar preta la așa ceva.

”N-avem de unde să știm dacă a primit sau nu apă, dar sunt exact pe aceeași poziție: dar de ce ar fi făcut-o, doar pentru propagandă? Nu este un politician. Și pe de altă parte, susține, dar nu numai că susține, a susținut campanii de vaccinare care au salvat milioane de vieți, contrar a ceea ce spun antivacciniștii.”, spune Cristian Pîrvulescu.