Liderul PSD a vorbit despre starea sa de sănătate, la Călăraşi, unde a vizitat sistemul de irigaţii din cadrul Amenajării Gălăţui, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea. Acesta a declarat că-și va respecta îndatoririle, chiar dacă are încă dureri mari de spate.

„A fost un moment, de fapt, mai multe momente, în care am întrerupt, am văzut că pot să joc în horă, cu toate că m-au sunat medicii a doua zi şi m-au întrebat dacă am ceva şi la cap şi le-am spus că nu, încă, şi o să merg, o să merg fără niciun fel de probleme. E domnul Codrin Ştefănescu care, dacă apare vreo problemă, mă susţine, cu nea Petrică (Petre Daea) o să mai mergem în câteva locuri, dar şi cu candidaţii la europarlamentare. Am vorbit cu echipa de campanie şi cu consultanţii, cred că miercuri, şi au zis: nu ştim cum faci cu spatele, trebuie să mergi, pentru că, cu cât a ridicat (scorul PSD în sondaje – n.r.) cu cinci procente”, a declarat Dragnea, la Călăraşi.

Dragnea a face haz de necaz și spune că încă are dureri, dar nu pune mâinile pe piept.

„Mai am dureri de spate, da, nu are rost să glumesc, mai am dureri de spate, dar nici nu pot să stau întins, doar nu pun mâinile pe piept deocamdată”.

Acesta a precizat că Mircea Drăghici și Codrin Ștefănescu se ocupă de campania electorală a PSD.