Aproximativ un milion de oameni au fost cu ochii pe televizor să audă ce are de spus președintele Camerei Deputaților. De asemenea, RTV a reușit să fie lider de audiență și în prime time.

Întrebat duminică seară, la România TV, dacă ministrul Justiţiei este evaluat de către membrii PSD, de către reprezentanţi ALDE sau doar de către şeful Guvernului, Liviu Dragnea a spus că Tudorel TIader este evaluat asemenea celorlalţi miniştri care deţin portofolii asumate de PSD.

„Evaluarea domnului Toader se face aşa cum se face evaluarea fiecărui ministru care ocupă un portofoliu asumat de PSD. Este foarte simplu”, a spus Dragnea

Liderul PSD a vorbit și despre decizia sa de condamnare la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

„Nu prea mai am aşteptări de la acest recurs. Adică nu mai am încredere că, cel puţin în ceea ce mă priveşte, şi nu numai, că justiţia este oarbă, după ce am primit a doua condamnare fără nicio probă. Să spui că nu sunt probe şi să fii condamnat pe baza unui studiu sociologic, să trimiţi în închisoare un om fără probe, iertaţi-mă, dar… Asta înseamnă lovituri asupra statului de drept în România. Când vezi că se întâmplă lucrurile astea, ce să mai pui în rezervorul de încredere? Când ştii că sunt dosare pe care le au magistraţii, te duci cu gândul că nu toate deciziile se iau pe libera conştiinţă. Au fost multe informaţii care au ajuns la mine înainte de termen, dar nu le-am dat importanţă”, a susținut Liviu Dragnea, invitat la România TV.