Rovana Plumb, candidata de pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a avut un discurs în timpul mitingului de la Iași în care a ridicat în slăvi Guvernul PSD și a adus cuvinte de laudă liderului partidului, Liviu Dragnea.

“Avem cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani pentru România, un program care reduce decalajele de dezvoltare şi asigură un trai mai bun pentru fiecare român la nivelul celui din Uniunea Europeană şi asta datorită faptului că avem un lider cu cu viziune, un om care îşi iubeşte ţara, preşedintele nostru, Liviu Dragnea”, a spus Rovana Plumb, joi după, la mitingul electoral de la Iaşi.

De asemenea, aceasta a lansat acuzații dure la adresa opoziției, spunând că PNL și USR au de gând să desființeze salariul minim.

“PNL, USR vor să desfiinţeze salariul minim. Am primit când eram ministru al Muncii o scrisoare de la cei care astăzi sunt consilieri ai lui Iohannis şi ai PNL-ului, ai lui Orban, prin care mi-au spus că o creştere a salariului minim nu este altceva decât o măsură antieconomică şi antisocială. Nu îi vom lăsa indiferent câte blocaje ne vor face şi vom creşte în continuare salariile”, a spus Rovana Plumb.

“Echipa de europarlamentari este o echipă de oameni care îşi iubesc ţara. PNL-iştii şi USR-iştii au fost singurii euro parlamentari care au votat împotriva propriei lor ţări. Niciodată echipa noastră a PSD-ului nu va face lucrul acesta”, a mai declarat Rovana Plumb.