Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixă, oferă clienţilor posibilitatea să afle cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă, din peste 300 de magazine online, apelând numărul 1951.

Serviciul 1951 Informaţii Diverse oferă informaţii despre trafic, mersul trenurilor, horoscop,  chiar şi reţete culinare. De asemenea,  cei care sună la 1951 pot afla date comparative privind preţurile pentru peste 20 de categorii de produse, de la electronice si electrocasnice până la articole de pescuit, disponibile în magazinele din România, folosind ca sursă site-ul price.ro.

La numărul 1951 sunt oferite în mod tradiţional informaţii despre cursul valutar, rezultatele la tragerile loto, codurile poştale, lista farmaciilor non-stop, prognoza meteo. Ca urmare a dezvoltării platformei 1951 începând cu primăvara anului 2009 au fost dezvoltate o serie de parteneriate ce s-au concretizat în oferirea de informaţii despre trafic (în colaborare cu Centrul Infotrafic al Poliţiei Rutiere), mersul autocarelor şi autobuzelor (în parteneriat cu autogari.ro), ghidul străzilor, programul concertelor (informaţii oferite de bilete.ro), sărbători religioase şi evenimente culturale. În plus, apelanţii pot solicita informaţii cu privire la rutele naţionale şi externe ale mijloacelor de transport, locaţii ale unei bănci din Romania, dar pot consulta şi horoscopul sau afla reţeta culinară a zilei.

Romtelecom este singurul operator de pe piaţă care oferă acest tip de serviciu care a devenit activ încă de acum 35 de ani. 1951 este un serviciu premium, cu facilităţi care se diversifică în permanenţă, disponibil din orice reţea fixă şi mobilă din România. Pentru apelurile din reţeaua Romtelecom tariful este de 0,20 euro/apel plus 0,25 euro/minut, fără TVA.

SURSA: Romtelecom