Romtelecom a lansat, marţi, o pagină web pentru promovarea proprietăţilor imobiliare ale operatorului, unde au fost postate peste 150 de anunţuri de închiriere spaţii de diferite tipuri, a anunţat compania.

Realestate.romtelecom.ro se adresează clienţilor interesaţi de tranzacţii cu spaţii imobiliare, atât persoane juridice şi fizice, cât şi agenţii imobiliare care urmăresc să colaboreze cu Romtelecom. Compania deţine câteva mii de proprietăţi imobilare în întreaga ţară (cu acoperire urbană şi rurală)”, se arată într-un comunicat al Romtelecom remis Mediafax.

Ofertele publicate pe site fac referire la spaţii ale companiei din întreaga ţară, destinate activităţilor cu profil comercial, de birouri şi/sau de depozitare, spaţii tehnice, turistice, apartamente şi terenuri.

Site-ul Romtelecom permite căutarea de anunţuri după categoria de spaţiu, localităţi grupate după numărul de locuitori, judeţ şi localitate.

„Ofertele de închiriere sunt publicate în pagini separate, conţinând informaţii detaliate cu privire la suprafaţă, zonă, fotografii, dar şi persoane de contact. Prin intermediul formularului de contact publicat în pagina fiecărei oferte, cei interesati pot obţine informaţii suplimentare”, se mai spune în comunicat.

Activitatea de gestionare a portofoliului imobiliar al Romtelecom este coordonată de o structură dedicată, înfiinţată în urmă cu trei ani.

Romtelecom este unul dintre cei mai importanţi operatori de pe piaţa de comunicaţii din România, cu 4,5 milioane de abonaţi la finele primului semestru.

Operatorul român este controlat de grupul elen OTE.

SURSA: Mediafax