Cifra de afaceri a fost de peste 2 miliarde USD, în crestere cu 29% față de perioada similară din 2010, iar profitul operațional (EBITDA) de 47,5 milioane USD față de un rezultat negativ de 7,5 milioane USD în perioada corespunzătoare din 2010.

Pe fondul influențelor aferente crizei internaționale, a scăderii cererii de carburanți si a marjelor de rafinare de la 12 USD/baril în 2007 la 2-3 USD/baril în 2010, Grupul a inițiat si implementat un amplu program de reducere a costurilor operaționale, dar si o consolidare a activităților de bază.

Astfel, costurile generale si de administrație la nivelul Grupului s-au diminuat anul trecut cu aproximativ 30 milioane USD, după ce în 2009 acestea au scăzut cu 180 milioane USD, pentru acest an fiind prognozate reduceri de 90 milioane USD.

Atingerea acestor performanțe la nivelul Grupului a fost susținută si de finalizarea unor investiții precum construirea terminalului marin în largul Mării Negre care permite o reducere a costurilor de aprovizionare cu 4-5 USD/tonă, triplarea capacității de tranzit a produselor petroliere prin Dana 9 a portului Midia, dar si consolidarea si optimizarea rețelei de distribuție de carburanți pe plan intern si internațional (Franța, Spania, Georgia, Bulgaria, Moldova, Ucraina).
La acestea se adaugă atât externalizarea unor activităŃi secundare (ex. logistica, producerea si furnizarea de apă caldă si agent termic în Mangalia) si extinderea activităților Rominserv în Kazakhstan, cât si continuarea programului de modernizare a rafinăriei Petromidia, obiectivul vizat fiind atingerea în 2012 a unei capacități de prelucrare de 5 milioane tone de materie primă.