“Pe piața analizelor de laborator, Romgermed este lider. În urma unui studiu pe care l-am comandat și realizat, am ajuns la concluzia că medicii veterinari au nevoie de un partener real în ceea ce privește analizele medicale de laborator. Astfel, am investit în cea mai nouă și ultraperformantă aparatură din domeniu, am format o echipă de medici de elită, am pus bazele unor colaborări internaționale pe acest segment”, declară Ciprian Nicoară, CEO Grupul Medical

Laboratoarele de analize medicale RomgerVet au fost gândite astfel încât în același loc se efectuează cea mai largă gamă de analize. Calitatea este garantată prin faptul că RomgerVet este singurul laborator veterinar de pe piață acreditat conform standardului SR EN ISO/CEI 17025/2005 și prin colaborarea cu laboratoare internaționale de specialitate. Personalul medical este specializat în țară și în străinătate. Rezultatele analizelor se pot vizualiza online.

Localizat central, în Calea Plevnei, Laboratorul RomgerVet este primul dintr-un lanț care se va extinde la nivel național în următorii ani, presupunând o investiție de peste 3 milioane de euro.

Grupul Romgermed este controlat de frații Dorian Sam Schwartz (cu 95%) și Filip Florin Schwartz (5%; acesta deține 95% din acțiunile Otter Distribution).