Compania deţinea un procent de 0,03% din Patria Bank. 

Adunarea Generală Extraordinară a acţionarilor Băncii Comerciale Carpatica a decis pe 5 octombrie fuziunea prin absorbţie dintre Banca Comercială Carpatica în calitate de societate absorbantă şi Patria Bank, o societate pe acţiuni. Această fuziune implică transferul cu titlu universal al tuturor activelor şi pasivelor, respectiv drepturilor şi obligaţiilor, aferente întregului patrimoniu Patria Bank către Banca Comercială Carpatica, inclusiv dar fără a se limita la transferul tuturor sediilor secundare de la Patria Bank. De asemenea, capitalul social al Băncii Carpatica creşte de la 220,2 milioane lei, la 376,2 milioane lei. După fuziune, Banca Carpatica va purta numele de Patria Bank.

De la începutul anului, acţiunile Romgaz s-au depreciat cu 14,34%, conform Bursei de Valori Bucureşti, iar în ultima lună au crescut cu 15,3%. 

La data de 30 iunie, Banca Comercială Carpatica era deţinută în proporţie de 64,1% de Patria Bank, de 18,46% de Ilie Carabulea şi restul de alţi acţionari. Agerpres