"Aprobarea de principiu a unui program de emisiuni de titluri de valoare denominate în EUR, organizat de Banca Investec Bank plc, în calitate de aranjor principal şi exclusiv al programului de emisiune obligaţiuni, în valoare de maxim 200.000.000 EUR, cu o scadenţă între minim 3 şi maxim 10 ani, cu o rată a dobânzii anuale de maxim 9,99% pe an. În baza acestui program de emisiune se vor putea emite titluri de valoare, în aceleaşi condiţii şi cu aceiaşi termeni ce pot face obiectul admiterii la tranzacţionare pe bursele din Statele Membre UE", se spune la primul punct de pe ordinea de zi.

Consiliul propune acţionarilor, printre altele, aprobarea utilizării sumelor obţinute pentru rambursarea datoriilor existente în acest moment în companie, respectiv pentru asigurarea capitalului de lucru necesar în vederea susţinerii planului de afaceri strategic al companiei.

Romcab a obţinut un profit de 39,5 milioane de lei în primele 9 luni din 2016, dublu faţă de rezultatul net de 18,7 milioane de lei în perioada similară a anului anterior, potrivit într-un raport al companiei. Agerpres