Responsabilitățile lui Adrian vor fi preluate temporar, până la anunțarea înlocuitorului, de către Paolo Maria Tafuri, Director General Danone pentru regiunea Europa Centrală și de Est.

Este a doua experiență pentru Adrian Pascu în Danone Rusia, unde a mai deținut poziția de Director de Vânzări pentru Divizia Moscova timp de aproape doi ani, între 2013-2015. Anterior el a ocupat diverse poziții de conducere în departamentul de vânzări din cadrul Danone România, contribuind semnificativ la dezvoltarea companiei și consolidarea poziției de lider pe segmentul de iaurt. Adrian Pascu este absolvent al Facultății de Fizică, Universitatea din Iași.

„Este o oportunitate profesională extraordinară, care mă bucură și mă obligă în același timp. Este un motiv de mândrie că mulți manageri din România sunt apreciați și promovați la nivel internațional de către compania Danone”, spune Adrian Pascu.

În 2015, Danone a ajuns liderul pieţei lactatelor. În timp ce Albalact şi Friesland Campina s-au clasat pe locul doi şi trei în topul celor mai mai companii din industrie în funcţie de cifra de afaceri înregistrată atunci.