Un internaut român şi-a facut cont pe cel mai mare site de licitaţii din România, Okazii.ro, şi s-a apucat să vândă fani Facebook. Utilizatorul “isshmen” vinde 1.000 de fani cu 250 de lei şi 10.000 de fani cu 2.000 de lei.
Acesta a scris pe site: “fanii sunt 100% garantaţi, şi nu doar invitaţii. Numărul de fani pe care îl cumpăraţi este numărul minim de fani pe care îl veţi primi, plus câte zeci, sute – depinde de numărul cerut. Acesta specifică că pentru comenzi mai mari, se poate negocia, iar plata se poate  face prin transfer bancar sau Paypal.

“isshmen” răspunde şi la întrebarea pe care orice persoană o are în minte: De ce aş dori să cumpăr Fani Facebook? “Utilizarea social media poate fi una dintre cea mai eficientă modalitate de a interacţiona cu potenţiali clienţi. Noi o să vă creştem numărul de persoane interesate de brand-ul dumneavoastră! Cu cât mai mulţi fani ai paginii dumneavoastră, cu atât mai mulţi viitori clienţi”, scrie acesta pe site-ul mai sus menţionat.
Utilizatorul contului precizează că toate comenzile vor începe în decurs de 24 de ore, şi finalizate în termen de 2-30 de zile. Până în prezent peste 600 de persoane au văzut anunţul lui “isshmen”.
“isshmen” are şi blog şi într-un post acesta explică cum a început să vândă fani pe Facebook.

"În ultimul timp am început să vând fani facebook. Am un sistem care merge excelent. Lucrez deja cu 3-4 clienţi, care sunt foarte multumiţi de serviciile oferite de mine. Clienţii îi găsesc pe fiverr.com …mai fac şi acolo nişte marunţiş.
Nu m-am gândit vreodată că voi ajunge să fac bani pe net. Până acum ceva timp, mă mulţumeam şi cu 100$ pe lună. Dar în ultimele luni am început să câştig destul de bine cât să-mi permit să stau acasă. Bineînţeles, "munca" asta nu e ceva de viitor, voi căuta totuşi să-mi găsesc şi ceva de muncă. Revenind la fani, toţi sunt reali. Nu sunt boţi, cum sunt acum la modă. Toţi au un profil, poze, prieteni..etc. Preţurile nu sunt deloc mărişoare. Pentru 1.000 de fani din toata lumea un client plăteşte doar 50$. Dacă vor doar fani din US, preţul aproape că se dublează. Cu ocazia asta am facut şi un mic site, cu care sper sa mai atrag niste clienţi: Buy Real Facebook Fans. Este un domeniu foarte bun şi de aceea l-am luat. Dacă treaba merge bine şi în continuare, mă voi "baga" şi pe twitter. Sunt mulţi care cumpără followeri. Până atunci, o las mai moale", scrie acesta. 
"isshmen" este din Orşova, Mehedinţi, are 24 de ani şi e pasionat de tot ce ţine de www, conform blogului acestuia, care are drept motto: "Săracul doreşte mai mult, zgârcitul vrea tot" – Publilius Syrus.