„Am văzut și eu toată scena aceea. Vă spun sincer, am înjurat în fața televizorului. Acest personaj nu are decât o scuză pentru acea ieșire pe care a avut-o în dialogul cu Andra Miron: poate era beat, sau puțin băut. Poate doar așa ar avea niște circumstanțe atenuante. Dacă avea ceva la bord luat, e singură circumstanță atenunată. Pe de altă parte însă, eu cred că în cazul acestor indivizi de teapa lui Iordache aplicăm proverbul românesc „s-a suit scroafa în copac”.  Acești indivizi nu mai acceptă nici un fel de critică, ei cred că stăpânesc această țară. Ei nu pot admite astfel de lucruri, se tolănesc în studiouri unde nu li se pun întrebări relevante. Eu sunt convins că Iordache nu știe cum arată spitalele de stat, deși spune că a fost internat. El nu vede cozile de la RMN, sălile cu aparatură învechită. Știți cum se internează astfel de personaje, dau un telefon, e așteptat de nu știu cine, la o cafeluță, nu stă la cozi. Tipologia de astăzi de la PSD e cea a mârlanului. Degeaba aduci mârlanul în Parlament și-i dai costum și cravată, că el tot ca mârlanul se poartă,” a spus Robert Turcescu la Realitatea TV.

Redăm mai jos ce i-a spus deputatul PSD după ce prezentatoarea i-a descris condițiile în care stau românii în spitale.

„Eu am spus aşa: dacă Liviu Dragnea a fost la un spital privat sau de stat nu ştiu, probabil cel mai apropiat spital. Că e la stat sau e la privat, nu e nicio problemă şi că, prin măsurile pe care noi le-am luat, că e la stat sau e la privat, condiţiile sunt la fel de bune. Eu am fost la un spital de stat unde am fost la fel de mulţumit ca la un spital privat. Ce vă deranjează?”

„Florin Iordache: Domnişoară, nu înţelegi că eu am treabă? Nu stau să îmi povesteşti tu cum e la stat şi cum e la privat. Din punctul meu de vedere, că e la stat sau la privat, condiţiile sunt la fel. Asta e părerea dumneavoastră.

Prezentator: Nu e părerea mea, e realitatea României pe care dvs. o ignoraţi.

Florin Iordache: Auzi, realitatea e aia pe care ţi-o spun eu. Că-ţi spun ţie în cască să vezi o anumită realitate, e problema ta”.

Prezentatoarea i-a vorbit și despre problema apei calde din spitalele de stat.

„Extraordinar! Nu mi se pare o problemă. Te rog eu, fii mai informată. Probabil că şi la un spital de stat, şi la unul privat, pot apărea probleme. Haideţi că eu am alte probleme. La revedere!”, a mai spus Florin Iordache la Realitatea TV.