Robert Turcescu a dezvăluit o informație despre Florin Cîțu în cadrul emisiunii Contrapunct EVZ.

Turcescu afirmă despre Premier că întotdeauna l-a considerat ”un băiat deștept, în sensul bun al cuvântului”.

”Întotdeauna a avut problema asta cu vorbitul”

”Eu îl știu pe Florin Cîțu din perioada în care eram doar jurnaliști, ca să zicem așa, și era doar Florin.

Mie mi s-a părut întotdeauna un băiat deștept, în sensul bun al cuvântului, cu carte, dar greu să îl pricepi și întotdeauna a avut problema asta cu vorbitul.

Nu ar fi rău, și o spun cu toată seriozitatea, să își angajeze un logoped.

Poate avea acum cel mai bun logoped la Palatul Victoria, care să îl învețe să pronunțe cuvintele cap-coadă și să vorbească coerent.

E foarte important, un logoped îl învață una, alta.”, a arătat Turcescu.

”Acțiune PR de mizerie”

”Observ acum o campanie la domnul Cîțu, nu știu pentru ce se pregătește, poate vrea să candideze la președinție sau poate vrea să câștige președinția Partidului Național Liberal, dar m-a uimit mizeria de acțiune de PR în care ni-l arătau îmbrăcat cu tricou cu Metallica, la cumpărături.

Or, poza era de anul trecut, aveau un an de zile, dar așa se întâmplă în astfel de situații, când vrei să faci neapărat PR.

Băieții aștia sunt înebuniți acum, din punctul meu de vedere, după like-uri, vor atenție, vor să fie iubiți, despre aste este vorba.”, a mai spus jurnalistul.

Emisiunea ”Contrapunct” este difuzată în fiecare zi de marți, la ora 12:00, pe canalul de You Tube EVZ Capital, dar și la Gold FM, în urma parteneriatului realizat cu jurnaliștii de la Evenimentul Zilei.

De asemenea, Robert Turcescu mai participă și la emisiunea ”Față în față”, realizată de Alecu Racoviceanu și difuzată în fiecare zi de luni, de la ora 12:00, pe aceleași canale media.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea.