Victor Negrescu a demisionat anul trecut din funcția de ministru pentru Afaceri Europene, după o discuție tensionată cu premierul Viorica Dancila, la finalul unei ședințe de guvern.

Victor Negrescu a fost numit marţi consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă.

„Se acordă domnului Victor Negrescu calitatea de consilier onorific al prim-ministrului”, conform deciziei publicate marţi în Monitorul Oficial.

Activitatea lui Negrescu este neremunerată, scrie Digi24

Victor Negrescu a demisionat în 10 noiembrie 2018 din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene, postul fiind preluat de George Ciamba.

În urmă cu două zile, fostul europarlamentar Victor Negrescu și-a manifestat încrederea că PSD va câștiga alegerile pentru Parlamentul European.

„Partidul Social Democrat este pregătit pentru alegerile europarlamentare. Echipele noastre sunt mobilizate pentru a demonstra încă o dată în aceste alegeri susținerea de care stânga românească beneficiază la nivelul societății. Criteriile stabilite de conducerea partidului sunt clare și ne vor permite să avem o listă de candidați puternici pentru a reprezenta cu demnitate România. Am văzut de asemenea multă energie pozitivă în cadrul conferințelor județene la care am participat. PSD va câștiga alegerile pentru Parlamentul European.” a explicat social democratul Victor Negrescu.