Potrivit datelor companiei, cele patru magazine vor fi deschise astfel: trei în București (Shop&Go  Laminorului 49, Shop&Go Ion Mihalache 45, Mega Image Pantelimon 2) și unul în comuna Gruiu (Sos. Gruiu-Snagov nr. 151).

În această primăvară, a fost anunțată fuziunea companiei belgiane Delhaize, operatorul brandurilor Mega Image şi Shop&Go din România, cu retailerul olandez Ahold. Potrivit informaţiilor furnizate de cele două companii, fuziunea se va finaliza la jumătatea acestui an, după care cele două entităţi reunite vor decide strategiile de urmat.

“Anul 2015 a fost un an de referință pentru noi, în care am ajuns la o poziție consolidată pe piață. În 2016, vom merge mai departe”, spunea Vasileios Stavrou, director general Mega Image.

Anul trecut, compania a deschis cel mai mare magazin, cu o parcare de 400 de locuri și o stație pentru încărcarea automobilelor electrice. “Acest magazin ne consolidează prezența în zona de nord a capitalei”, a mai spus  Vasileios Stavrou.

Retailerul a fost fondat în 1995, apropiindu-se, în 20 de ani, la o rețea de 500 de magazine în Bucureşti și în marile orașe din țară.

Piața românească de retail a fost foarte dinamică, în ultimii ani, cu sute de milioane de euro investiții, zeci de mii de angajați și încasări uriașe. Iar între cei mai activi s-au mai aflat și Profi, Carrefour, Kaufland sau Dedeman.