„România se află în grafic pentru preluarea Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi cred că orice declaraţie care aduce o umbră de îndoială acestui lucru nu poate face decât rău României. Suntem în linie dreaptă, suntem în grafic”, a spus Dăncilă

„Cer tuturor forțelor politice, inclusiv președintelui Klaus Iohannis, să se abțină. Avem nevoie de coeziune”, a mai spus Dăncilă.

„Pentru mine e important ceea ce facem”, a adăugat ea, conform Digi24.

„Am văzut atacul de ieri. Noi avem acest guvern pentru că am avut votul românilor. Cred că dnul președinte nu trebuie să evalueze acest lucru. Trebuie să respectăm voința exprimată prin vot. Ne-am obișnuit cu aceste declarații referitoare la Guvern. Nu vreau să îi răspund, nu vreau să procedez la fel, pentru mine e important sa vin cu lucruri concrete pentru români. Cred cu tărie că românii s-au săturat de dispute. Eu m-am săturat. Trebuie să vedem cum putem face să avem rezultate și pe plan intern și extern. Îl rog pe dl Iohannis să nu mai iasă cu astfel de declarații care fac rău României”, a mai spus Dăncilă.

”Fie că ne place, fie că nu ne place, acest guvern va reprezenta România”, la președinția Consiliului Uniunii Europene, a mai spus Dăncilă.