Showbiz-ul românesc a explodat de când a apărut triunghiul amoros format între Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și Corina Caciuc. Noi informații apar zilnic despre situația complicată din familia Reghecampf – Prodan.

Chiar pe 24 decembrie, Moș Crăciun a adus un cadou uluitor Anamariei Prodan. Recent, aceasta a primit poze în care Laurențiu Reghecampf este surprins cu amanta sa în Dubai în noiembrie 2020, când soția sa îl considera un soț loial.

Familia Prodan nu scapă de Corina Caciuc nici de Crăciun

Nici în ziua sfântă a Ajunului Crăciunului, Anamaria Prodan nu scapă de femeia care l-a convins pe Laurențiu Reghecampf să plece de acasă. Femeia și copiii ei au primit mesaje inedite pe rețelele de sociliazare.

Deși aceștia se așteptau la gânduri bune pentru Crăciun, realitatea a șocantă! Familia Prodan a primit informații care dovedesc că Laurențiu Reghecampf era într-o relație amoroasă cu Corina Caciuc cu mult timp înainte de apariția zvonurilor despre divorț.

Reghecampf și Caciuc, relație ascunsă în Dubai

Informațiile trimise pe rețelele de socializare demonstrează că Laurențiu Reghecampf se iubea cu Corina Caciuc când soția sa îl considera un bărbat fidel.

În pozele primite, apare Laurențiu Reghecampf distrându-se cu Corina Caciuc într-un loc exotic în care credeau că nimeni nu îi cunoaște. Pozele au fost făcute pe ascuns, pe 20 noiembrie, la Nikki Beach în Dubai.

Însă pe acea plajă luxoasă erau prezenți și alți cetățeni români, care îl cunoșteau pe antrenorul de fotbal de la Universitatea Craiova de la televizor. Oamenii au fost surprinși să-l vadă pe acesta în compania altei femei, ci nu a soției sale.

Persoanele care i-au trimis pozele Anamariei Prodan, i-au povestit că Laurențiu Reghecampf a conștientizat că mai sunt români pe plaja de lux, moment în care s-a speriat puțin.

După aceea, acesta și-a schimbat locul de pe plajă și i-a spus Corinei Caciuc să se îndepărteze de el. Atunci amanta sa a fost vizibil deranjată de cerința lui, însă s-a îndepărtat de acesta, potrivit spynews.ro.

SURSA: spynews.ro
SURSA: spynews.ro