Laurențiu Reghecampf, prima apariție publică cu iubita sa. Cei doi nu au mai ascuns nimic

Povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc a ținut prima pagină a ziarelor timp de multă vreme. Dacă inițial au decis să țină relația departe de ochii lumii, cei doi au făcut acum primele declarații despre povestea lor de dragoste. Pe lângă asta, cei doi îndrăgostiți au acceptat să fie protagoniștii unei ședințe foto de Crăciun.

În cadrul primei apariții publice împreună a celor doi, Corina Caciuc a declarat, pentru fanatik.ro, că este fericită de faptul că are parte de o astfel de poveste de dragoste și că dorește ca alții să trăiască și ei asemenea povești de iubire. Mai mult decât atât, aceasta a spus că amândoi sunt nerăbdători să își strângă în brațe primul lor copil care se va naște anul viitor în primăvară.

În cadrul primei ședințe foto pe care au realizat-o împreună, cei doi îndrăgostiți nu au avut ochi decât unul pentru celălalt. Privindu-l îmbrăcând ținutele de gală, Corina Caciu îi spunea lui Reghecampf că este foarte frumos. În plus, privirile pe care și le aruncau în momentul pictorialului, spun mult mai multe despre povestea lor de dragoste decât ar putea vreodată să o facă vorbele.

Laurențiu Reghecampf: Mă împlinește

La rândul său, antrenorul Craiovei a declarat că iubita sa este femeia care îl împlinește și alături de care se simte iubit. Cei doi s-au complimentat destul de des în timpul ședinței foto de Crăciun.

Ba mai mult, Laurențiu Reghecampf a declarat că va face tot ce îi stă în putință pentru a o apăra pe iubita sa și pe copilul lor. Acesta a spus că niciun atac nu va ajunge la Corina Caciuc și că își va proteja familia.

”Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina pentru Fanatik.

”Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”, a spus Laurețiu.