Relația dintre cei doi devine din ce în ce mai serioasă. Răzvan Simion a postat o fotografie în care apare alături de iubita sa și cei doi copii pe care îi are, Ianca și Tudor. Nu a lipsit nici iubitul fiicei cunoscutului prezentator. Cei cinci au petrecut o seară liniștită la un restaurant din București.

“Serile noastre”, a scris Răzvan Simion pe fotografia pe care le-a arătat-o fanilor.

Răzvan Simion

Răzvan a trecut peste relația cu Lidia Buble

Relația cu Lidia Buble a dat-o uitării. Acum fiecare are pe altcineva. Lidia Buble a postat recent pe rețelele de socializare poze din vacanța petrecută în Ibiza. După ce au văzut imaginile, fanii artistei au putut observa că un celebru actor de origine cubaneză îi lasă comentarii de apreciere artistei din România.

Lidia Buble și-a surprins fanii! Vedeta are un nou iubit. Cum arată noul ei partener?

Cel care a reacționat rapid cu mesaje de apreciere și like-uri la postările Lidiei Buble este Harlys Becerra, un celebru actor de origine cubaneză.

De asemenea, cei doi au publicat fotografii din același loc pe rețelele de socializare. Astfel, fanii vedei au observat că Harlys Becerra o răsfaţă pe Lidia Buble, gătindu-i tot felul de preparate. O poză cu actorul de origine cubaneză poate fi văzută la finalul articolului.

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion au format timp de cinci ani anul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții, a venit cel al despărțirii.

Potrivit declarațiilor lui Jo, Lidia Buble și Răzvan Simion se înțeleg acum mai bine decât în perioada în care formau un cuplu.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo în cadrul podcastului „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.