Lidia Buble și Răzvan Simion au format timp de cinci ani anul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții, a venit cel al despărțirii.

Pe vremea când matinalul de la Neatza a cunoscut-o pe Lidia Buble, era căsătorit cu Diana, femeia care i-a dăruit doi copii, iar mai apoi, odată ce s-au îndrăgostit, cei doi au trecut printr-o „iubire interzisă”.

Acum, la mai bine de un an de la despărțirea celor doi, cântăreața Jo, pe numele ei real Ioana Anuța, a spus adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion.

Jo este apropiată de Lidia Buble și a spus totul despre ei. Mai mult, ea a dezvăluit că atunci când s-a despărțit de Juno, una dintre prietenele care au ajutat-o să treacă peste a fost chiar Lidia Buble.

Cum se înțeleg acum Lidia Buble și Răzvan Simion?

Potrivit declarațiilor lui Jo, Lidia Buble și Răzvan Simion se înțeleg acum mai bine decât în perioada în care formau un cuplu.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo în cadrul podcastului „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

Recent, Răzvan Simion a divulgat motivul despărțirii lor. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii pe care o prezintă, “Neatza cu Răzvan și Dani”, când Răzvan Simion a spus că în opinia lui, cei care sunt vinovați pentru încheierea unei relații sunt bărbatul și mama lui.

La puțin timp după dezvăluirea lui, Lidia Buble a avut și prima reacție pe rețelele de socializare. Artista a publicat un mesaj motivațional, cu subînțeles, care i-au pus pe fani pe gânduri.

„Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca. Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?”, a postat Lidia Buble.