Pe cei doi matinali de la „Neatza cu Răzvan și Dani” îi leagă o prietenie de mulți ani, încă dinainte ca aceștia să se mute în București. Când au ajuns în București, Răzvan Simion și Dani Oțil au locuit cu chirie împreună într-un apartament, unde au trecut prin multe aventuri.

Chiar și așa, cel care a decis să pună punct și să se mute a fost chiar Dani. Înainte ca fiecare să se așeze la casa lui, alături de partenerele lor de viață, soarta i-a adus pe Dani Oțil și Răzvan Simion sub același acoperiș.

Oțil nu a ținut secrete momentele pe care le-a trăit alături de colegul său, astfel că a povestit în direct în emisiunea matinală prin ce a trecut în acea perioadă.

Dani Oțil nu stătea prea mult acasă când era chiriaș

Dani Oțil a spus că era unul dintre cei mai simpli și plictisitori chiriași, deoarece nu își petrecea prea mult timp acasă. De asemenea, a spus că în apartamentul unde locuia cu Răzvan, mai stătea încă o persoană cu ei, pe care a numit-o ”soția lor”.

”Am fost disperat să mă mut, eram în casă cu Răzvan și nu mai suportam presiunea monopoliului. Duminica trebuia să gătim unul dintre noi. Eu, el sau soția noastră. Dar, nu mai suportam monopoliul.

Poate dacă sunteți căsătoriți mă înțelegeți. Monopoly se juca așa: se apărea cu el la sub braț, întotdeauna soția noastră, și zicea dacă jucăm și azi. Nouă ne plăcea foarte mult să jucăm, dar nu în trei”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

După aproximativ 8 luni de stat împreună, Dani Oțil a decis să se mute în altă chirie din cauza femeii care locuia cu ei.

Prezentatorul TV a povestit că ea a citit într-o revistă faptul că televizorul ar trebui eliminat, pentru o viață mai bună, iar astfel viața lui a început să fie mai controlată decât înainte.

Dani Oțil nu acceptă fițoșii…

Dani Oțil deține unul dintre cele mai luxoase restaurante din Herăstrău, „The Grill”. Prezentatorul de la Antena 1 a povestit că s-a confruntat cu o serie de probleme și cu mulți clienți dificili. El a spus că nu poate accepta fițele pe care unele persoane le au.

„Sunt proprietar de restaurant și credeți-mă…avem niște țărănoi printre noi. Cu niște mega mașini, de ar trebui să vină Virgil (n.r. – Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol și diplomație) să vă dea la palmă fiecăruia”, a început să povestească prezentatorul la Antena 1.

Și a continuat: „În schimb, niște aere…vai de capul meu. Mi-a certat unul un ospătar. Deci și-a băgat și i-a luat pe toți…s-a simțit și ciolanul din bucătărie. A tresărit la un moment dat. După care, sigur că el a zis: ‘Sunt cu o femeie aici, cum puteți să-mi faceți așa ceva?’. Dobitocule! Ieși afară în primul rând!”, a răbufnit Dani Oțil.