Doliu în cinematografie! Un actor renumit a murit la doar 40 de ani. Pierduse lupta dinainte să ajungă la urgențe

Un medic de la spitalul unde a murit renumitul actor a declarat că acesta era deja mort când a fost adus joi, la urgențe. Totodată, medicul a mai explicat faptul că motivul morții nu este clar, conform informațiilor transmise de bbc.com

Totuși, presa indiană a scris că actorul în vârstă de 40 de ani ar fi suferit un infarct.

A jucat în mai multe filme de succes

De asemenea, colegii regretatului actor au fost șocați de vestea decesului și i-au adus omagii. Amintim că Siddharth Shukla a jucat în mai multe filme de succes la Bollywood și a apărut în numeroase show-uri TV.

Acesta a debutat în 2008, în televiziune, urmând să joace în primul film la Bollywood în anul 2014. Filmul respectiv a avut un succes uriaș, devenind astfel o adevărată vedetă. Popularitatea acestuia a crescut și mai mult după ce a fost desemnat câștigătorul unui reality show din 2019, bazat pe formatul american Big Brother.

Cinematografia Hindi, adesea numită drept Bollywood, este industria cinematografică indiană în limba hindi. Mai mult, filmul indian este cea mai mare industrie cinematografică din lume în ceea ce privește producția de filme, cu o producție anuală de 1.986 de filme artistice începând din 2017, iar Bollywood este cel mai mare producător de filme, cu 364 filme hindi producătoare anual de la 2017.

Sursa foto principală: Dreamstime