Lidia Buble continuă să surprindă cu fiecare apariție a ei în mediul online. Artista pare că l-a uitat de tot pe Răzvan Simion și că și-a găsit, în sfârșit jumătatea. Cel puțin așa reiese din imaginile postate în ultima vreme pe conturile de socializare. Cântăreața își petrece timpul într-o vacanță de vis, departe de casă, alături, se pare, de o persoană dragă ei. Lidia Buble petrece timp de relaxare și multă liniște tocmai în Ibiza.

Artista nu a plecat singură în vacanță, după cum reiese în doar câteva story-uri postate, pe contul ei de Instagram. Lidia Buble îl ține departe de ochii curioșilor, pe noul ei partener, căci nu se afișează, cel puțin pentru moment, cu el.

Sursă foto: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble și Răzvan Simion au o relație mult mai bună de când s-au despărțit. Această dezvăluire a fost făcută chiar de cântăreața JO, prietenă bună a Lidiei Buble. „Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte.

Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo, în cadrul podcastului prezentat de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

Care a fost motivul despărțirii?

Recent, Răzvan Simion a divulgat motivul despărțirii lor. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii pe care o prezintă, “Neatza cu Răzvan și Dani”, când Răzvan Simion a spus că în opinia lui, cei care sunt vinovați pentru încheierea unei relații sunt bărbatul și mama lui.

La puțin timp după dezvăluirea lui, Lidia Buble a avut și prima reacție pe rețelele de socializare. Artista a publicat un mesaj motivațional, cu subînțeles, care i-au pus pe fani pe gânduri.

„Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca. Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?”, a postat Lidia Buble.

Sursă foto: Facebook Lidia Buble