Ritmul de creştere al pieţei de servicii medicale private a fost de 8% în primul semestru, potrivit datelor companiei.

„Obiectivul nostru este să atingem 20% până la finalul anului.  Continuăm să ne consolidăm poziția pe segmente cheie – sănătatea femeii și a copilului, abonamente corporate – aspect confirmat de cel mai accelerat ritm de creștere a afacerilor, manifestat în toate liniile de busines: corporate, spitale, policlinici, maternități, laborator, celule stem. Un exemplu punctual este Spitalul Euroclinic, care a înregistrat o creștere de 23% în prima parte a acestui an”, a declarat Fady Chreih, director executiv al reţelei Regina Maria.

Compania a mai anunţat că îşi continuă planurile de extindere a grupului la nivel naţional în cele mai importante oraşe. La finalul acestei luni, se va deschide la Cluj a doua policlinică Regina Maria, în urma unei investiţii de 400.000 de euro. Centrul medical are o suprafaţă de 850 mp şi oferă acces la 15 specialităţi medicale.

Reţeaua Regina Maria a ajuns la 21 de locaţii proprii, patru spitale, două maternităţi, trei campusuri medicale, cinci centre de imagistică, şapte laboratoare acreditate, o bancă proprie de celule stem şi peste 140 de policlinici partenere la nivel naţional. În cadrul reţelei lucrează peste 2.000 de medici permanenţi şi colaboratori.