Deși divorțul este un moment dureros pentru majoritatea oamenilor, în cazul lui Laurențiu Reghecampf este o excepție! Casanova și la vârsta de 46 de ani, antrenorul de fotbal nu se arată deloc afectat de despărțirea de fosta lui soție, Anamaria Prodan. Recent, acesta s-a afișat cu noua sa parteneră, Corina Bilcon. Noul cuplu monden pare a trăi în al noualea cer sau cel puțin așa arată în poza exclusivă postată de Fanatik.

Un nou capitol pentru antrenor

Laurențiu Reghecampf a anunțat deja presa din România de faptul că actele de divorț au fost depuse, relația lui cu Anamaria Prodan terminându-se definitiv.

După ce a încheiat o frumoasă căsnicie care a durat mai mult de un deceniu, antrenorul de fotbal a început un nou capitol în viața sa alături de o nouă femeie. Semn că despărțirea de fosta soție nu îl afectează deloc.

Astfel că acesta a decis că este momentul să se afișeze cu noua lui parteneră de viață, ce pare că îl face foarte fericit. Prima imagine cu aceștia îi surprinde zâmbitori.

Sursa: Fanatik

Un nou copil

Cei doi îndrăgostiți au toate motivele pentru a fi fericiți căci, peste câteva luni, vor deveni părinți. Corina Bilcon este însărcinată în trei luni. Din această veste, ne putem da seama că relația dintre cei doi nu este una temporară. Se pare că Laurențiu Reghecampf are gânduri serioase, având în vedere că urmează să fie tata pentru a treia oară.

Pe lângă această veste, cei doi au anunțat că s-au mutat împreună, în Craiova, acolo unde antrenorul de fotbal muncește în prezent. Mai exact, la Universitatea Craiova.

Ce spune Anamaria Prodan despre această relație?

Laurențiu Reghecampf nu pierde timpul și face schimbări majore atât în viața sa profesională, cât și în cea amoroasă. Oare care este reacția celei de-a doua soții la auzul acestor vești?

Anamaria Prodan a spus că nu cunoaște situația actuală a fostului ei soț și că nu a auzit în viața ei de Corina Bilcon.

„Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a comentat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a mărturisit că a depus actele de divorț

Relația din Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan stă, în continuare sub semnul întrebării. El spune că relația lor s-a încheiat, dar faimoasa impresară susține, în continuare, că nu va avea loc niciun divorț.

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre divorț?

„Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a declarat el.