Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, însă de abia acum s-a aflat de ce antrenorul dorește să finalizeze cât mai repede procesul de divorț. În urmă cu câteva zile, acesta declara că trece printr-o perioadă delicată și nu din punct de vedere amoros.

Mai exact, mama lui Laurențiu Reghecampf suferă de cancer, iar din această cauză Laurențiu Reghecampf nu vrea să facă nicio declarație despre celelalte probleme din viața lui, spunând că mama sa e primordială acum.

„Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

În ceea ce privește relația dintre Anamaria Prodan și mama lui Laurențiu Reghecampf, impresara declara la un momentdat că cele două sunt precum surorile, iar soacra sa își protejează tot timpul fiul.

„Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su! Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la trei şi cinci sunt făcute”, spunea Anamaria Prodan, despre soacra sa.

Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze

Amintim faptul că în urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț și că nu își dorește un război cu nimeni. El mai spunea că familia rămâne ceva sfânt pentru el și preferă să nu își mai expună viața personală.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Anamaria Prodan posta câteva ore mai târziu că își iubește în continuare soțul, iar familia ei este mai puternică ca niciodată.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe Pământ. Fotografia postată spune totul. Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe jr!

Nimeni nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult. Familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe Mapamond”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.