Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț? Antrenorul face anunțul momentului: Dumnezeu va decide drumul fiecăruia

Laurențiu Reghecampf a declarat că se află într-un moment „delicat” din viața lui. Potrivit celor spuse, familia este sfântă pentru antrenorul de la Universitatea Craiova, acesta fiind motivul pentru care nu a oferit prea multe detalii despre relația cu Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu”, a spus Reghecampf , potrivit cancan.ro.

De asemenea, acesta a subliniat că nu este „o persoană conflictuală”, însă vrea să precizeze că a depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu se va dezice niciodată.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a completat antrenorul.

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Totodată, relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc pare să fi trecut la următorul nivel, potrivit sursei menționate. Tânăra s-ar fi mutat în casa antrenorului, la Craiova.

Mai mult, actualul antrenor al Universității Craiova urmează să devină din nou tată peste doar șase luni iar această veste i-a făcut să devină și mai apropiați, scrie sursa menționată.