Anamaria Prodan e tot mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde e foarte vocală de fiecare dată și unde răspunde răutăcioșilor care se bagă în viața sa și despre care spune că încearcă să o despartă de soțul ei.

Nu ezită să-și exprime dragostea

În ciuda acestor lucruri, vedeta nu ezită niciodată să-și exprime dragostea în mod public față de soțul său, Laurențiu Reghecampf. Asta a făcut și în urmă cu puțin timp, atunci când vedeta a publicat o nouă fotografie cu antrenorul, însoțită de un mesaj de iubire.

”Tu ești înțelesul din viața mea. Tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață. Tu ești inspirație. Te iubesc până la sfârșit și după”, a scris Anamaria Prodan, într-un mesaj în limba engleză, pe Instagram.

Declarații de iubire pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan susține că în ciuda problemelor, relația lor nu a avut de suferit și dorește să demostreze asta, astfel că pe pagina ei de Instagram, Anamaria Prodan postează imagini cu soțul ei. Cei doi pozează în cuplul perfect și au una dintre cele mai solide familii.

Recent, celebra impresară a postat o fotografie emoționantă cu soțul ei, căruia i-a făcut și o declarație de dragoste. „Ești cel mai frumos suflet”, a scris Anamaria Prodan, în descrierea fotografiei.

Impresara susține că soțul ei nu are amantă

Anamaria Prodan nu este la primul mesaj transmis pe rețelele sociale. Aceasta a scris un mesaj dur tuturor celor care au avut comentarii în mediul online cu privire la un divorț între ea și Laurențiu Reghecampf.

„VA ROG SĂ ADUCEȚI DOVEZI SOLIDE DESPRE FIECARE LUCRU DAU FAPTA PE CARE O MENȚIONAȚI ZILNIC IN PRESA! DESPRE BEȚIILE LUI REGHE, DESPRE AMANTELE LUI REGHE. CINE ASUNT SI DE UNDE VIN? CE I-AU LUAT SI CE LE-A DAT? CE A FURAT DIN CASA LUI SĂ DEA ANANTELOR? CE BUSINESS-URI A DESCHIS AMANTELOR? CE CASE SAU CE TRANSFERURI A FĂCUT AMANTELOR!

Daca credeți ca acest bărbat ar putea sa decada in ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tututor celor ce-l admira si a făcut toate aceste lucruri înseamnă ca merita să fie scos in fata si arătat cu degetul de o tară întreaga. Dacă așa ati considerat voi ca REGHECAMPF merita sa apăra zilnic pe primele pagini ale ziarelor cuplat cu tot felul de gunoaie înseamnă ca aveți probe”, a transmis Anamaria Prodan, pe rețelele de socializare.