Deși se vehiculează ideea că ar exista planuri ale unei reconcilieri între Familia Regală și ducii de Sussex, lucrurile nu stau chiar așa.

Regele Charles nu este pregătit să șteargă cu buretele toate reproșurile

La câteva ore după ce Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit cu Regele Charles, au apărut speculații conform cărora cei doi vor fi invitați la Sandringham, pentru vacanța de Crăciun. S-a spus că este în firea naturală a lucrurilor ca Prințul Harry și Meghan Markle să vină la Londra cu cei doi copii, Archie și Lilibet, astfel încât să poată petrece, în sfârșit, mai mult timp cu bunicul lor.

Cu toate acestea, Regele Charles ar fi dat de înțeles că nu este pregătit să șteargă cu buretele toate reproșurile aduse de Prințul Harry și Meghan Markle. Și că o împăcare nu este posibilă prea curând.

De ce se teme cel mai mult Regele

Potrivit surselor regale, Charles se teme că toate conversațiile și momentele intime petrecute de ducii de Sussex alături de Familia Regală vor ajunge imediat în presă, scrie USA Daily Report.

Prințul William și Kate Middleton nu vor Crăciun cu Harry și Meghan

Surse apropiate Prințului William și lui Kate Middleton au precizat clar că, dacă Prințul Harry și Meghan Markle sunt invitați la festivitățile de sfârșit de an, ei nu-l vor mai susține pe Regele Charles.  O sursă apropiată viitorului rege al Marii Britanii a declarat pentru The Daily Mail:

„Orice invitație poate să nu pice deloc bine membrilor Familiei Regale, inclusiv prințului de Wales, a cărui relație cu fratele său mai mic este acum inexistentă. S-a discutat deja în cercurile regale că, dacă Harry și Meghan ar fi invitați, cel mai probabil William și Kate vor considera că e mai bine să petreacă Crăciunul cu familia Middleton”.

Conform aceleiași surse, „planurile de Crăciun sunt deja puse la punct, deoarece Sandringham nu este un loc foarte mare și nu poate participa întreaga familie regală”.

Harry și Meghan vor petrece sărbătorile la Londra

Cu toate acestea, indiferent dacă prințul William, Kate Middleton și Regele Charles își doresc sau nu,  cel mai probabil, Harry și Meghan vor petrece sărbătorile la Londra.

Mai mulți prieteni ai Prințului Harry l-au invitat pe el și pe familia lui să sărbătorească Crăciunul în Anglia, deoarece doresc ca Archie și Lilibet să se bucure de versiunea britanică a Crăciunului.

Înstrăinat de William

Despre relația lui Harry cu fratele său, care pare iremediabil distrusă, s-a tot scris în ultima vreme.

„Amândoi erau băieți foarte sociabili”, a spus expertul regal John Harrold. „Este foarte trist că cum au trecut de la cei mai buni prieteni la doi frați care s-au înstrăinat unul de altul”, a comentat el.

Conform unor surse citate de Usdailyreport, Regele Charles vrea ca ducii de Sussex să știe că nu sunt bine primiți, dacă intenționează să revină la Londra. Chiar dacă Regele Charles și fiul său cel mare, Prințul William, se mai ciocnesc din când în când pe chestiuni minore, rămân uniți împotriva Prințului Harry și a lui Meghan. Regele Charles și moștenitorul tronului sunt hotărâți să-i țină pe ducii de Sussex la distanță, cât mai departe de coroana britanică, scrie publicația.