Companiile au început să planifice revenirea post-pandemică, punct în care calitatea forței de muncă este critică. Valoarea angajaților potriviți pentru bussiness va face diferența mai evidentă ca niciodată.

Cea mai mare ameninţare la adresa companiilor

O cercetare a celor de la KPMG arată că în prezent, pentru executivi cea mai mare amenințare la adresa perspectivelor de dezvoltare a businessului ține de managementul talentelor, altfel spus de capacitatea de a atrage și păstra angajații cu calitățile cele mai potrivite. Gestionarea acestui risc este mai dificilă ca oricând, pentru că mai întâi de toate companiile trebuie să anticipeze cum va arăta viitoarea lor forță de muncă.

Un lucru este cert – companiile sunt într-un război pentru talente și trebuie să se asigure cumva că vor fi prima alegere a celor cu calitățile căutate, spun la unison analiștii atenți la piața muncii.

Superbet alături de Totalsoft, Romanian Software, Olx, Brico Dépôt România, NNDKP, Regina Maria sau Smartree, se numără printre companiile ai căror reprezentanți vor pune în discuție mai multe scenarii despre cum va arăta piața muncii cu accent pe gestionarea resursei  umane.

Evenimentul HR Uncovered are loc pe 15 și 16 septembrie

În cadrul evenimentului hibrid HR Uncovered, organizat pe 15 și 16 septembrie de BusinessMark la hotelul Marriott și online, pe platforma Cisco Webex, vor lua cuvântul specialiști de resurse umane cu experiență din cadrul OLX, Leoni, Danone, Superbet, TotalSoft, Heineken, Bosch, A&D Pharma și mulți alții pentru a arunca o privire și a face schimb de experiență asupra strategiilor adoptate în plină pandemie, dar mai ales pentru a încerca să deslujească ceva din complicata schemă a ce va urma post-pandemie.

Iar specialiștii în HR au complicata misiune de a naviga în această incertitudine, ținând cont atât de obiectivele de business, cât și de așteptările angajaților.

Sursă foto: Dreamstime