Decizia de a-l da în judecată vine în contextul în care primarul general al Capitalei susține că Nicușor Dan a răspândit și promovat știri false atât despre ea cât și despre oamenii din Primăria Capitalei.

”Ligia, prietena mea de 25 de ani, consilierul pentru comunicare publica, nu a prins nici episodul de azi al “dezvaluirilor” nascocite de candidatul – frate cu interlopul Caine. Este trista! Vrea o recompensa! Asa cum a fost recompensat si consilierul din Primarie, promovat de guvernul PNL ca adjunct al celebrului ministru “Grinda”. Despre care candidatul care a blocat 10 ani in procese Podul Ciurel spune ca ar fi fost implicat in achizitia Parcului Verdi. Deci, e bun! L-a preluat PNL!

Asa cum am spus, reiterez ca dupa campania bazata doar pe fake-news, ne vom vedea la tribunal! Ca tot ii plac procesele! De aceasta data, va plati pentru elucubratiile inventate de consultanti si pe care si le-a asumat fara o minima verificare!”, scrie Gabriela Firea.

Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri

Candidatul susținut pentru funcția de primar al Capitalei de către Alianța USR-PLUS și PNL o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri care să aibă loc în sala de consiliu a PMB.

„Pentru că au venit foarte multe solicitări de la televiziuni pentru dezbateri, pentru că aceste dezbateri sunt în marea lor majoritate în format unu la unu, pentru că sunt multe televiziuni care se suprapun pe acelaşi interval orar, revin la solicitarea mea către Gabriela Firea să avem trei dezbateri – miercuri, joi şi vineri – în sala de consiliu a Primăriei Capitalei, dezbateri unu la unu, la care să participe toată presa, şi aştept un răspuns de la primarul PSD, Gabriela Firea, până mâine, la ora 5,00 (17,00 – n.r.) să ne spună da sau nu.

Vrea sau nu vrea o dezbatere unu la unu în sala de consiliu a Primăriei Capitalei, dacă vrea una, două sau trei dezbateri, câte vrea”, a declarat Nicuşor Dan, joi, în faţa sediului PSD, unde a prezentat o planşă cu „cumetriile din administraţia publică din Bucureşti”.

Sursă foto: INQUAM George Călin