„Tot timpul mi se spune că nu îl înjur suficient pe Iohannis sau pe Orban. Am văzut eficiența politică – până la urmă politica se face pe voturi – când tot PSD-ul sau anumiți colegi de-ai mei din PSD toată ziua erau la televiziuni și îl făceau nazist.

Acea eficiență a fost că la un moment dat partidul a ajuns la 18% și a pierdut atât alegerile europarlamentare cât și prezidențiale. Cred că eficiența unui lider se măsoară în cu totul și cu totul alte moduri. În acest moment, trendul PSD este crescător, indiferent cine face sondajele”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la B1 TV.

Teodorovici și Ciolacu, la cuțite

Fostul ministru al Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, și-ar dori ca el să ocupe postul de președinte al Partidului Social Democrat chiar dacă nu a declarat niciodată public că va candida. Totuși, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își arată susținerea față de Teodorovici.

Acum câteva zile, Teodorovici a declarat că dacă moțiunea împotriva premierului Ludovic Orban va trece iar președintele Klaus Iohannis nu va accepta o nouă propunere, ar trebui ca acesta din urmă să fie demis. Tot acesta a declarat că din cauza lui Ciolacu, Ludovic Orban este încă în funcția de premier al României din cauză că nu s-a opus.

În acest context, liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat că nu este oportun ca președintele Klaus Iohannis să fie demis. În plus, Ciolacu a mai declarat că strategiile se fac în interiorul partidului, nu în afara acestuia.